Un subsol devine prietenos

Transformarea unui subsol complet în spații de locuit calde și clar definite este provocarea pe care proiectantul s-a confruntat prin preluarea responsabilului acestui proiect! După ce a proiectat ridicările și mobilierul integrat al sufrageriei, a exploatat tavanele - adesea uitate de design - pentru a crea diviziuni subtile. Adăugarea de grinzi de pin în zona de agrement, cu o amintire a lemnului pe peretele placajului scării, distilează o anumită căldură, spre deosebire de podeaua de beton. Albul vine să lumineze întregul.

Designerul a exploatat coloana adăugând un contor de bare care, pe lângă divizarea spațiului, este util atunci când copiii doresc să mănânce în fața televizorului.

Netezimea ușoară a unei filiere de fermă a spectacolului este față de aspectul ceva mai industrial al camerei de joc accentuat cu negru.

Dacă albul este o alegere logică pentru a ilumina un spațiu, această culoare nu este cea mai caldă. Prin urmare, designerul s-a bazat pe panouri vopsite în alb, care, pe lângă adăugarea de textură pe pereți, oferă stilului salon și zonei de lectură.

Mobilierul integrat din pin, panourile pentru navete, fotoliile albastre, mesele laterale din alamă, covorul supradimensionat ... toate aceste elemente contribuie la atmosfera confortabilă a zonei de relaxare.

Ușor accesibile, elementele esențiale ale barului (magazie frigorifică, plan de pregătire, raft pentru pahare, depozitare închisă) își găsesc refugiu într-un perete de adâncime de la poalele scărilor. Glisăm ușile hambarului în părțile laterale, iar bara este deschisă!

Pereții sălii de joc au fost acoperiți cu panouri din placaj, un material care este mult mai puternic decât ghipsul pentru a mâneca pucuri de hochei. Pictate în negru, precum tavanele care ascund ventilația și instalațiile sanitare, modelele montane creează un finisaj original.


Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here