O zonă deschisă bine divizată

Pentru a împărți spațiile acestui spațiu deschis cu ferestre mari cu vedere la curte, s-au creat linii subtile și discordante de demarcație. Un pătrat de verdeață, care amintește de grădina japoneză din exterior, precum și o pânză uriașă care folosește tonuri de abanos, blond și portocaliu ca legătură cu decorul, separă zonele de odihnă și masă, pe lângă aducerea căldurii și originalitate. Fiecare zonă de activitate este ea însăși parțial împărțită: bloc de culoare neagră în spatele televizorului din sufragerie, iluminare design deasupra mesei de luat masa și a insulei de bucătărie.

Căldura plafonului de cedru de vest roșu, mobilierul din lemn de culoare miere și accentele portocalii ale accesoriilor contrastează cu partea brută a podelei din beton lustruit și a căminului de șemineu.

Lipsa subsolului a avut ca rezultat un pătrat destul de verde, care servește ca un separator creativ. Coborâți pe podea, sub scările care duc la etaj, acest spațiu de grădină este format dintr-un pat de pietre unde plantele sunt găzduite în ghivece din beton brut de diferite dimensiuni.

O masă pentru doisprezece, două bănci potrivite și un corp de iluminat metalic au fost concepute pentru a urmări contururile a ceea ce este sala de mese. Conceptul neclintit al zonei de luat masa se îmbină cu cel al bucătăriei marcate de o insulă mare, cu blat din oțel inoxidabil.


Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here