Vizita unei case cu influențe californiene

În ceea ce privește designul, imaginația își exercită toate drepturile, depășind limitele posibilului. Dovada: a trăi visul californian sub cerul Quebec are un sens deplin pentru acești proprietari datorită casei lor luminoase sculptate în funcție de dorințele lor.

hol

Pentru a contracara această intrare dominată de tonuri neutre, au fost folosite elemente deco aparent antagoniste: o pictură abstractă care susține latura urbană a betonului și un covor din vacă care readuce decorul la o autenticitate foarte jos.

spectacol

Relaxat de natură, stilul californian întruchipează un mod de viață care se caracterizează esențial printr-o legătură puternică între interior și exterior. Fenestrarea abundentă care lasă un val de lumină naturală, ea însăși o sursă de confort pentru corp și inimă, este un exemplu perfect al unei relații intime cu peisajul. Astfel de deschideri oferă o respirație de aer proaspăt care poate fi benefică doar pentru o relaxare profundă în camera de zi. Prezența materialelor confortabile (lemn, materiale textile catifelate la atingere etc.) contribuie la accentul cald al locurilor.

gătire

Dulapurile din stejar alb, o esență care amintește de nuanța ușoară a picioarelor de lemn care susțin blatul de prânz, se combină cu modulele de laminate negre europene pentru a crește de zece ori depozitarea. Mențiune specială scaunelor șic, ale căror scaune erau acoperite cu o cârpă împodobită cu unghii, și în coloana de pivniță!

Sala de mese

Coridorul holului de intrare duce direct către zona deschisă, unde coexistă trei stâlpi complementari: camera de zi, sala de mese și bucătăria. Această piesă centrală, care emană convingere, invită lumina, căldura și natura la comuniune într-o manieră relaxată.

cameră

Separat de o despărțire în care este gravat un șemineu cu etanol, zonele de dormit și baie comunică deschis. Sala, de asemenea, a apelat la un amestec de genuri neinhibate, găzduiește cot la cot un scaun Louis XVI, o masă de design și un manechin vintage.

baie

În strânsă legătură cu dormitorul principal, baia reunește componentele esențiale care o fac funcțională, maximizând în același timp spațiul care pare să crească datorită albului luminos și a oglinzii orizontale. În centrul decorului, există o dublă vanitate în stejarul reciclat din Rusia cu un blat din marmură Carrara; partea ferestrei, o baie independentă în linia instalațiilor sanitare moderne; în alcove, un duș de intrare pentru doi; pe pământ, un covor din vacă care ascunde parțial betonul cenușiu și este o amintire a farmecului distinctiv al colțului de dormit.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here